VIII.1. Au fost aduse la cunoştinţa publicului programele de asistenţă socială adoptate, informaţii despre serviciile sociale furnizate de unitatea administrativ-teritorială şi modalitatea de aplicare pentru un potenţial beneficiar?

 
Denumire
VIII.1
1Raionul Edineţ2 p.
1Raionul Ungheni2 p.
3Raionul Anenii Noi1 p.
3Raionul Basarabeasca1 p.
3Raionul Cahul1 p.
3Raionul Calaraşi1 p.
3Raionul Cantemir1 p.
3Raionul Cauşeni1 p.
3Raionul Criuleni1 p.
3Raionul Dondușeni1 p.
3Raionul Dubăsari1 p.
3Raionul Făleşti1 p.
3Raionul Florești1 p.
3Raionul Glodeni1 p.
3Raionul Nisporeni1 p.
3Raionul Ocniţa1 p.
3Raionul Rîşcani1 p.
3Raionul Sîngerei1 p.
3Raionul Ştefan Vodă1 p.
3Raionul Străşeni1 p.
Media0.69 p.
21Raionul Briceni0 p.
21Raionul Cimişlia0 p.
21Raionul Drochia0 p.
21Raionul Hînceşti0 p.
21Raionul Ialoveni0 p.
21Raionul Leova0 p.
21Raionul Orhei0 p.
21Raionul Rezina0 p.
21Raionul Şoldăneşti0 p.
21Raionul Soroca0 p.
21Raionul Taraclia0 p.
21Raionul Teleneşti0 p.
 

Scopul proiectului constă în prezentarea publică a datelor relevante privind transparența autorității publice locale în baza unui chestionar sociologic aplicat în rândul primarilor, precum și în baza datele colectate din surse accesibile publicului. Metodologia a fost preluată de la un proiect similar implementat de Transparency International Slovacia. Suntem siguri că creșterea gradului de conștientizare a acestor date va îmbunătăți transparența autorităților locale.

Portalul a fost creat cu suportul financiar al Programului de Asistență Oficială pentru Dezvoltare al Republicii Slovace (SlovakAid) și al Ambasadei SUA la Chișinău. Portalul este parte a proiectului "Localități transparente, competitive și sustenabile financiar în Republica Moldova" implementat de către organizație non-guvernamentală din Slovacia INEKO și de IDIS "Viitorul". Nici INEKO, nici IDIS "Viitorul" nu sunt responsabili pentru funcționalitatea deplină a portalurilor create de către INEKO, IDIS sau părți terțe, sau pentru corectitudinea informațiilor afișate pe portalurile create.