IV.1. Anunțurile privind desfășurarea licitațiilor de vînzare/locațiune/arendă a bunurilor proprietate a unităţii administrativ-teritoriale sînt publicate pe pagina web oficială?

 
Denumire
IV.1
1Raionul Calaraşi2 p.
1Raionul Cauşeni2 p.
1Raionul Străşeni2 p.
4Raionul Cimişlia1 p.
4Raionul Orhei1 p.
Media0.29 p.
6Raionul Anenii Noi0 p.
6Raionul Basarabeasca0 p.
6Raionul Briceni0 p.
6Raionul Cahul0 p.
6Raionul Cantemir0 p.
6Raionul Criuleni0 p.
6Raionul Dondușeni0 p.
6Raionul Drochia0 p.
6Raionul Dubăsari0 p.
6Raionul Edineţ0 p.
6Raionul Florești0 p.
6Raionul Glodeni0 p.
6Raionul Hînceşti0 p.
6Raionul Ialoveni0 p.
6Raionul Leova0 p.
6Raionul Nisporeni0 p.
6Raionul Ocniţa0 p.
6Raionul Rîşcani0 p.
6Raionul Sîngerei0 p.
6Raionul Soroca0 p.
6Raionul Ştefan Vodă0 p.
6Raionul Taraclia0 p.
6Raionul Teleneşti0 p.
 

Scopul proiectului constă în prezentarea publică a datelor relevante privind transparența autorității publice locale în baza unui chestionar sociologic aplicat în rândul primarilor, precum și în baza datele colectate din surse accesibile publicului. Metodologia a fost preluată de la un proiect similar implementat de Transparency International Slovacia. Suntem siguri că creșterea gradului de conștientizare a acestor date va îmbunătăți transparența autorităților locale.

Portalul a fost creat cu suportul financiar al Programului de Asistență Oficială pentru Dezvoltare al Republicii Slovace (SlovakAid) și al Ambasadei SUA la Chișinău. Portalul este parte a proiectului "Localități transparente, competitive și sustenabile financiar în Republica Moldova" implementat de către organizație non-guvernamentală din Slovacia INEKO și de IDIS "Viitorul". Nici INEKO, nici IDIS "Viitorul" nu sunt responsabili pentru funcționalitatea deplină a portalurilor create de către INEKO, IDIS sau părți terțe, sau pentru corectitudinea informațiilor afișate pe portalurile create.