VI.3. Au fost comunicate public rezultatele proceselor - verbale ale comisiei de selectare a candidaţilor pentru funcţia vacantă, incluzând evaluarea comisiei şi clasamentul solicitanţilor?

 
Denumire
VI.3
1Raionul Străşeni2 p.
2Raionul Cahul1 p.
2Raionul Cantemir1 p.
2Raionul Cimişlia1 p.
2Raionul Criuleni1 p.
2Raionul Dondușeni1 p.
2Raionul Făleşti1 p.
2Raionul Soroca1 p.
Media0.28 p.
9Raionul Anenii Noi0 p.
9Raionul Basarabeasca0 p.
9Raionul Briceni0 p.
9Raionul Calaraşi0 p.
9Raionul Cauşeni0 p.
9Raionul Drochia0 p.
9Raionul Dubăsari0 p.
9Raionul Edineţ0 p.
9Raionul Florești0 p.
9Raionul Glodeni0 p.
9Raionul Hînceşti0 p.
9Raionul Ialoveni0 p.
9Raionul Leova0 p.
9Raionul Nisporeni0 p.
9Raionul Ocniţa0 p.
9Raionul Orhei0 p.
9Raionul Rezina0 p.
9Raionul Rîşcani0 p.
9Raionul Sîngerei0 p.
9Raionul Şoldăneşti0 p.
9Raionul Ştefan Vodă0 p.
9Raionul Taraclia0 p.
9Raionul Teleneşti0 p.
9Raionul Ungheni0 p.
 

Scopul proiectului constă în prezentarea publică a datelor relevante privind transparența autorității publice locale în baza unui chestionar sociologic aplicat în rândul primarilor, precum și în baza datele colectate din surse accesibile publicului. Metodologia a fost preluată de la un proiect similar implementat de Transparency International Slovacia. Suntem siguri că creșterea gradului de conștientizare a acestor date va îmbunătăți transparența autorităților locale.

Portalul a fost creat cu suportul financiar al Programului de Asistență Oficială pentru Dezvoltare al Republicii Slovace (SlovakAid) și al Ambasadei SUA la Chișinău. Portalul este parte a proiectului "Localități transparente, competitive și sustenabile financiar în Republica Moldova" implementat de către organizație non-guvernamentală din Slovacia INEKO și de IDIS "Viitorul". Nici INEKO, nici IDIS "Viitorul" nu sunt responsabili pentru funcționalitatea deplină a portalurilor create de către INEKO, IDIS sau părți terțe, sau pentru corectitudinea informațiilor afișate pe portalurile create.