IX.1. Sînt plasate pe web datele privind programele şi proiectele, inclusiv de asistenţă tehnică, ale căror beneficiari sau executanţi sînt autorităţile administraţiei publice (denumirea, scopurile şi sarcinile de bază, beneficiarii şi executorii principali de program, termenele şi rezultatele de realizare scontate, volumul şi sursele de finanţare) ?

 
Denumire
IX.1
1Raionul Cahul2 p.
1Raionul Hînceşti2 p.
1Raionul Ungheni2 p.
4Raionul Basarabeasca1 p.
4Raionul Cauşeni1 p.
4Raionul Criuleni1 p.
4Raionul Leova1 p.
Media0.31 p.
8Raionul Anenii Noi0 p.
8Raionul Briceni0 p.
8Raionul Calaraşi0 p.
8Raionul Cantemir0 p.
8Raionul Cimişlia0 p.
8Raionul Dondușeni0 p.
8Raionul Drochia0 p.
8Raionul Dubăsari0 p.
8Raionul Edineţ0 p.
8Raionul Făleşti0 p.
8Raionul Florești0 p.
8Raionul Glodeni0 p.
8Raionul Ialoveni0 p.
8Raionul Nisporeni0 p.
8Raionul Ocniţa0 p.
8Raionul Orhei0 p.
8Raionul Rezina0 p.
8Raionul Rîşcani0 p.
8Raionul Sîngerei0 p.
8Raionul Şoldăneşti0 p.
8Raionul Soroca0 p.
8Raionul Ştefan Vodă0 p.
8Raionul Străşeni0 p.
8Raionul Taraclia0 p.
8Raionul Teleneşti0 p.
 

Scopul proiectului constă în prezentarea publică a datelor relevante privind transparența autorității publice locale în baza unui chestionar sociologic aplicat în rândul primarilor, precum și în baza datele colectate din surse accesibile publicului. Metodologia a fost preluată de la un proiect similar implementat de Transparency International Slovacia. Suntem siguri că creșterea gradului de conștientizare a acestor date va îmbunătăți transparența autorităților locale.

Portalul a fost creat cu suportul financiar al Programului de Asistență Oficială pentru Dezvoltare al Republicii Slovace (SlovakAid) și al Ambasadei SUA la Chișinău. Portalul este parte a proiectului "Localități transparente, competitive și sustenabile financiar în Republica Moldova" implementat de către organizație non-guvernamentală din Slovacia INEKO și de IDIS "Viitorul". Nici INEKO, nici IDIS "Viitorul" nu sunt responsabili pentru funcționalitatea deplină a portalurilor create de către INEKO, IDIS sau părți terțe, sau pentru corectitudinea informațiilor afișate pe portalurile create.