I.2. Pagina web conține informații privind datele de contact și programul de lucru al președintelui, vicepreședinților, aparatul președintelui, subdiviziunile consiliului raional și secretarul consiliului raional, cu indicarea zilelor şi orelor de audienţă a președintelui și vicepreședinților?

 
Denumire
I.2
Media0.73 p.
1Raionul Anenii Noi0.5 p.
1Raionul Basarabeasca1 p.
1Raionul Briceni1 p.
1Raionul Cahul0.5 p.
1Raionul Calaraşi0.5 p.
1Raionul Cantemir0.5 p.
1Raionul Cauşeni0.5 p.
1Raionul Cimişlia1 p.
1Raionul Criuleni0.5 p.
1Raionul Dondușeni0.5 p.
1Raionul Drochia0.5 p.
1Raionul Dubăsari1 p.
1Raionul Edineţ0.5 p.
1Raionul Făleşti0.5 p.
1Raionul Florești1 p.
1Raionul Glodeni1 p.
1Raionul Hînceşti1 p.
1Raionul Ialoveni1 p.
1Raionul Leova1 p.
1Raionul Nisporeni1 p.
1Raionul Ocniţa0.5 p.
1Raionul Orhei0.5 p.
1Raionul Rezina0.5 p.
1Raionul Rîşcani0.5 p.
1Raionul Sîngerei1 p.
1Raionul Şoldăneşti1 p.
1Raionul Soroca1 p.
1Raionul Ştefan Vodă1 p.
1Raionul Străşeni1 p.
1Raionul Taraclia0 p.
1Raionul Teleneşti0.5 p.
1Raionul Ungheni1 p.
 

Scopul proiectului constă în prezentarea publică a datelor relevante privind transparența autorității publice locale în baza unui chestionar sociologic aplicat în rândul primarilor, precum și în baza datele colectate din surse accesibile publicului. Metodologia a fost preluată de la un proiect similar implementat de Transparency International Slovacia. Suntem siguri că creșterea gradului de conștientizare a acestor date va îmbunătăți transparența autorităților locale.

Portalul a fost creat cu suportul financiar al Programului de Asistență Oficială pentru Dezvoltare al Republicii Slovace (SlovakAid) și al Ambasadei SUA la Chișinău. Portalul este parte a proiectului "Localități transparente, competitive și sustenabile financiar în Republica Moldova" implementat de către organizație non-guvernamentală din Slovacia INEKO și de IDIS "Viitorul". Nici INEKO, nici IDIS "Viitorul" nu sunt responsabili pentru funcționalitatea deplină a portalurilor create de către INEKO, IDIS sau părți terțe, sau pentru corectitudinea informațiilor afișate pe portalurile create.