V.2. Proiectul de buget pentru anul 2020 a inclus o descriere a tuturor elementelor (programe, subprograme și alte elemente ale bugetului), inclusiv o scurtă justificare pentru fiecare element în secțiunea de venituri și secțiunea de cheltuieli?

 
Denumire
V.2
Media1.13 p.
1Raionul Anenii Noi2 p.
1Raionul Basarabeasca0 p.
1Raionul Briceni0 p.
1Raionul Cahul0 p.
1Raionul Calaraşi0 p.
1Raionul Cantemir0 p.
1Raionul Cauşeni2 p.
1Raionul Cimişlia2 p.
1Raionul Criuleni2 p.
1Raionul Dondușeni2 p.
1Raionul Drochia0 p.
1Raionul Dubăsari2 p.
1Raionul Edineţ2 p.
1Raionul Făleşti2 p.
1Raionul Florești0 p.
1Raionul Glodeni2 p.
1Raionul Hînceşti2 p.
1Raionul Ialoveni2 p.
1Raionul Leova1 p.
1Raionul Nisporeni0 p.
1Raionul Ocniţa0 p.
1Raionul Orhei2 p.
1Raionul Rezina2 p.
1Raionul Rîşcani2 p.
1Raionul Sîngerei2 p.
1Raionul Şoldăneşti0 p.
1Raionul Soroca1 p.
1Raionul Ştefan Vodă2 p.
1Raionul Străşeni2 p.
1Raionul Taraclia0 p.
1Raionul Teleneşti0 p.
1Raionul Ungheni0 p.
 

Scopul proiectului constă în prezentarea publică a datelor relevante privind transparența autorității publice locale în baza unui chestionar sociologic aplicat în rândul primarilor, precum și în baza datele colectate din surse accesibile publicului. Metodologia a fost preluată de la un proiect similar implementat de Transparency International Slovacia. Suntem siguri că creșterea gradului de conștientizare a acestor date va îmbunătăți transparența autorităților locale.

Portalul a fost creat cu suportul financiar al Programului de Asistență Oficială pentru Dezvoltare al Republicii Slovace (SlovakAid) și al Ambasadei SUA la Chișinău. Portalul este parte a proiectului "Localități transparente, competitive și sustenabile financiar în Republica Moldova" implementat de către organizație non-guvernamentală din Slovacia INEKO și de IDIS "Viitorul". Nici INEKO, nici IDIS "Viitorul" nu sunt responsabili pentru funcționalitatea deplină a portalurilor create de către INEKO, IDIS sau părți terțe, sau pentru corectitudinea informațiilor afișate pe portalurile create.