VIII.1. Au fost aduse la cunoştinţa publicului programele de asistenţă socială adoptate, informaţii despre serviciile sociale furnizate de unitatea administrativ-teritorială şi modalitatea de aplicare pentru un potenţial beneficiar?

 
Denumire
VIII.1
Media0.81 p.
1Raionul Anenii Noi1 p.
1Raionul Basarabeasca2 p.
1Raionul Briceni0 p.
1Raionul Cahul1 p.
1Raionul Calaraşi0 p.
1Raionul Cantemir2 p.
1Raionul Cauşeni0 p.
1Raionul Cimişlia1 p.
1Raionul Criuleni1 p.
1Raionul Dondușeni0 p.
1Raionul Drochia0 p.
1Raionul Dubăsari1 p.
1Raionul Edineţ1 p.
1Raionul Făleşti2 p.
1Raionul Florești1 p.
1Raionul Glodeni0 p.
1Raionul Hînceşti0 p.
1Raionul Ialoveni1 p.
1Raionul Leova1 p.
1Raionul Nisporeni0 p.
1Raionul Ocniţa0 p.
1Raionul Orhei0 p.
1Raionul Rezina0 p.
1Raionul Rîşcani1 p.
1Raionul Sîngerei1 p.
1Raionul Şoldăneşti1 p.
1Raionul Soroca2 p.
1Raionul Ştefan Vodă0 p.
1Raionul Străşeni2 p.
1Raionul Taraclia0 p.
1Raionul Teleneşti2 p.
1Raionul Ungheni2 p.
 

Scopul proiectului constă în prezentarea publică a datelor relevante privind transparența autorității publice locale în baza unui chestionar sociologic aplicat în rândul primarilor, precum și în baza datele colectate din surse accesibile publicului. Metodologia a fost preluată de la un proiect similar implementat de Transparency International Slovacia. Suntem siguri că creșterea gradului de conștientizare a acestor date va îmbunătăți transparența autorităților locale.

Portalul a fost creat cu suportul financiar al Programului de Asistență Oficială pentru Dezvoltare al Republicii Slovace (SlovakAid) și al Ambasadei SUA la Chișinău. Portalul este parte a proiectului "Localități transparente, competitive și sustenabile financiar în Republica Moldova" implementat de către organizație non-guvernamentală din Slovacia INEKO și de IDIS "Viitorul". Nici INEKO, nici IDIS "Viitorul" nu sunt responsabili pentru funcționalitatea deplină a portalurilor create de către INEKO, IDIS sau părți terțe, sau pentru corectitudinea informațiilor afișate pe portalurile create.